diumenge, 23 de setembre del 2007

temps..

Ja fa temps que no posteje, però no he tingut ocasió. Entre la feina i entrenar, poc temps queda per a altres coses. Aquest post és gràcies a un cap de setmana passat per aigua, sinó no estaria ara mateixa ací escrivint. Quina mala pata amb l'oratge!! Hauria de ploure durant la setmana, i deixar tranquil el cap de setmana. Mira que va ploure ahir, se't lleven les ganes d'eixir de casa. Total, temps per a descansar, relax total. Ja vorem que passa la setmana que ve, festes a gandia. Esperem que no ploga.. perquè vamos.

D'altra banda, hui debuta el gandia bàsquet a la LEB OR (vaja nom que li han posat). Esperem que siga una bona temporada, han fet bons fitxatges. El divendres que ve primer partit a casa, allí estarem per donar suport! I després de festeta, a vore la "gentola" de gandia ;D

PD: nu felicitats adelantades, entre altres coses perquè no se exactament quin dia és el teu aniversari :P


2 comentaris:

Oyros ha dit...

Ací en Sagunt, quan plou, és el moment de pensar en apagar l'ordinador. No és la primera vegada ni l'última que s'en va la llum després de un tro monumental. Aquest cap de setmana ha passat dues vegades.

Sobre festes i això, espere que t'ho passes molt bé. Lamentablement, plourà :P (broma)

Bo. Disfruta del bàsquet, que ès a porta tancada i te dòna igual si plou o no.

(merda. tinc que fer alguna cosa amb els accents en valencià...)

Anònim ha dit...

eiiiss!!! moltes gràcies, jiji... al final sort del mòbil que t'ha recordat el dia exacte, de totes maneres moltíssimes gràcies!!

un petonet!!!!! uff....25 ja... :):):)