diumenge, 24 de juny del 2007

final de l'acb

Estava predestinat el madriz a guanyar la lliga acb, visto lo visto. Vaya tela! En totes les eliminatòries dels play-off han hagut accions polèmiques per part dels àrbitres. Són molt roïns!!! Començaren amb el pamesa, després escandalós el que li feren al Joventut, i una vegada posats.. a la final també. No dic que el madrid no tinga bon equip, està clar, i que per molt que t'ajuden, els jugadors també han de fer la seua feina, però al meu parèixer els àrbitres no han segut equànimes.

A banda està el tema dels comentaristes. Agonia dona vore un partit en La 2 per tota la publicitat que posen, es mengen temps de partit! I res a dir dels comentaristes, si és que se'ls pot considerar com a tals. Sabran el que és ser imparcial? Ho dubte molt. Val que una televisió autonòmica siga partidària dels seus equips, però estem parlant d'una televisió estatal. A més, podrien callar i deixar de dir tonteries, que poques aportacions interessants fan. Algun comentari de Creus i poca cosa més. Al locutor li podrien suspendre el sou.

Per concloure, dir que
el Barça també te part de culpa, tampoc ha jugat be un partit sencer. Massa pilotes perdudes, falta de concentració, etc.. Però així i tot, continue pensant que l'arbitratge a influït en el transcurs dels partits.